Hupsista! Paska säkä vauvakuvauksissa – kirjaimellisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmiset haluavat ikuistaa jälkikasvunsa suloisiin vauvakuviin ja perhepotretteihin. Usein pienokainen poseeraa kuvissa ilkosen alasti, jotta otoksiin saadaan luonnonmukainen tunnelma. Tällöin ei kuitenkaan voi aina välttyä vahingoilta, joita vaipattomuus saattaa aiheuttaa.

Jen ja Al Fergusonin pieni poika poseeraa herkässä kuvassa isänsä käsivarsilla. Ted-nimisen pojan vauva-ajan ikuistamiseen on palkattu ammattikuvaaja, ja lopputulos on kaunis. Kulissien takaa on kuitenkin julkaistu toinen otos, jossa pienokainen ei ole yhtä seesteisissä tunnelmissa. Kuva ikuistaa kun Ted ulostaa isän käsivarsille tyytyväisen näköisenä.

Tedin ilme on kakkakuvassa hyvin muikean mairea, joten siksi otos saa helposti hymyn huulille. Samanlaisia onnettomuuksia saattuu myös paremmissa piireissä. Kerroimme taannoin, että Kanye Westin ja Kim Kardashianin ikoninen Voguen kansikuva vaati kuvauksissa pienimuotoisen siivousurakan. Syynä oli pariskunnan lapsen, North Westin, virtsaaminen isänsä päälle kesken otoksen ottamisen.