Mentalisti Pete Poskiparran juhlashow Tampereella: ”Ajatustenlukua, taikuutta ja komiikkaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mentalisti Pete Poskiparta juhlii tänä vuonna 25 vuottaan esiintyjänä ja 15 vuotta ammattilaisena. Juhlavuoden kunniaksi mentalisti järjestää syys-lokakuussa juhla-show’n Tampereen Komediateatterissa. Mentalisti Pete Poskiparta -niminen show saa ensi-iltansa 20. syyskuuta.

– Luvassa on yhden miehen 75-minuuttinen tykitys ajatustenlukua, taikuutta ja komiikkaa. Lavalla on mies, mikrofoni ja avoin mieli. Jos yleisö on samalla aaltopituudella, show’sta tulee unohtumaton sekä katsojille että esiintyjälle, Pete Poskiparta lupaa.

Esityksessä nähdään salaisuuksia, joita Poskiparta oppi ollessaan viime vuonna Bob Cassidyn yksityisoppilaana Seattlessa. Cassidy on yksi maailman tunnetuimpia mentalisteja, joka on kirjoittanut useita ammattilaisille suunnattuja oppikirjoja aiheesta. Poskiparta sai kutsun Cassidyn yksityisoppilaaksi, kun miehet olivat ystävystyneet Las Vegasin MINDvention -kongressissa vuonna 2009. Tänä vuonna suomalaismentalisti kiertää muun muassa Kölnissä, Bostonissa, Chicagossa ja Las Vegasissa.

– Mentalismi on noussut kukoistukseen viimeisen 10 vuoden aikana ympäri maailmaa. Samaan aikaan kuin kaikenlainen itsensä kehittäminen ja henkinen valmennus ovat nousseet suureen suosioon. Jotkut mieltävät myös mentalistit henkisen valmennuksen ammattilaisiksi, mutta on hyvä muistaa, että mentalistin tehtävä on vain ja ainoastaan viihdyttää yleisöä.