Räjähdysmäinen Michael Bay -meemi leviää netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ohjaaja Michael Bay on erikoistunut suuren rahan toimintaelokuviin, joista tunnetuimpia ovat Transformers jatko-osineen, Armageddon sekä Bad Boys. Miehen elokuvissa juoni on yleensä toissijainen asia isojen räjähdyksien ja näyttävien erikoistehosteiden rinnalla.

Ohjaajan mieltymys räjähdyksiin on synnyttänyt internet-meemin, jossa animoidut gif-kuvat ovat saaneet Michael Bay -käsittelyn. Käytännössä tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että niihin on lisätty näyttäviä, mutta usein tarpeettomia räjähdyksiä.

Meemin satoa on koottu Reddit-sivuston MichaelBayGIFs-osioon. Michael Bay -muotoon on muutettu esimerkiksi liikuntasuorituksia ja eläinten tempauksia kuvaavia gif-animaatioita. Nähdäänpä yhdessä animaatiossa myös miltä James Cameronin Titanic olisi saattanut näyttää Bayn ohjaamana.

Hot Potato