Ruotsalaisnainen kuvasi sateenkaarta – sitten räjähti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nähtiin viime kesänä poikkeuksellisen paljon rajuja ukkosia, joiden salamoita saatiin myös harvinaisen paljon tallennettua sekä videoiksi että kuviksi. Sama tilanne on ollut myös Ruotsissa, jossa eräs nainen sai vahingossa tallennettua videolle odottamattoman näyn.

YouTube
YouTube

Nainen oli kuvaamassa myrskyisellä kelillä syntynyttä kaunista sateenkaarta yhdessä miehensä kanssa, kun yllättäen aivan heidän lähelleen iskeytyi salama. Nainen kuvasi kaikeksi onneksi tilannetta sisältä, joten salama ei iskeytynyt häneen. Naisen ja miehen reaktiot tapahtuneeseen ovat sen sijaan melko säikähtyneitä. Videolla nähdään myös millainen räjähdysvoima salamalla oli, sillä se nosti ilmaan melkoisen määrän maa-ainesta.