Mitä ihmettä? Snoop Dogg onkin valkoihoinen Todd

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen räppäri Snoop Dogg käväisi äskettäin konsertoimassa Suomessa, kun hän esiintyi Tampereella järjestetyn Blockfest-tapahtuman päätähtenä. Keikka oli valtaisa menestys, ja myös viranomaisten kanssa Snoopilla sujui kaikki hyvin toisin kuin monissa muissa maissa.

Leevi Toija, Stara
Leevi Toija, Stara

Räppäri tunnetaan musiikkinsa lisäksi myös suosituista nettivideoista, jota hän tehtailee. Nyt Snoop nähdään hieman yllättäen pukeutuneena peruukkiin ja Todd-nimiseksi valkoiseksi mieheksi. Supertähti toistelee monia valkoihoisten miesten maneereita korostaen siten hahmonsa stereotypiaa.

Snoop Dogg tekee Snoopzilla-nimellä funk-pohjaista musiikkia, ja käyttää Snoop Lion -nimeä tehdessään reggae-tyylistä materiaalia. Muuten hän keskittyy edelleenkin räppärin uraansa. Snoop Dogg yhdistettiin keväällä Playboy-pupuna tunnetuksi tulleeseen brittiläiseen Carla Hoween. Snoop on edelleen naimisissa lukioaikaisen ihastuksensa Shante Taylorin kanssa ja parilla on kolme lasta.