Pamela Anderson kuherteli rantavedessä – mutta missä asussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen näyttelijä, malli ja televisiopersoona Pamela Anderson tunnetaan eläinten puolesta aktiivisesti kampanjoivana povipommina. Pamela on nähty usein poseeramassa jopa alastomana eläinten puolesta. Viime vuosina hänen rakkauselämänsä on ollut värikästä, ja nykyisin hän on naimisissa Rick Solomonin kanssa.

Rick ja Pamela lomailevat parhaillaan Miami Beachilla, jossa heidät ikuistettiin eilen uimarannan rantavedessä hellissä tunnelmissa. Pamela oli yllättäen verhonnut tutun bikinivartalonsa valkoisella paidalla.

Pamela Anderson tunnetaan parhaiten Baywatch-sarjasta ja urastaan Playboy-mallina. 46-vuotias neitokainen on sittemmin luopunut tavaramerkistään, vaaleista kutreistaan, ja leikannut kampauksensa lyhyeksi. Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen, muusikko Kid Rockin ja tuottaja Rick Solomonin kanssa. Neidon kaikissa suhteissa on on-off-henkeä, eli eroja ja yhteenpalaamisia tapahtui niiden aikana useaan otteeseen.