Rihanna bikinilomalla – näytti kuvaajille kansainvälisen sormimerkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadossyntyinen laulajatar Rihanna nousee aika ajoin otsikoihin musiikkinsa ohella rohkean tyylinsä ansiosta. Tähti on kunnostautunut paljastiven kuvien levittämisessä jopa niin paljon, että hän sai keväällä väliaikaisesti jäähyä Instagramista. Nykyisin hän julkaisee kuvia ystävänsä tilillä.

Parhaillaan Rihanna on kuitenkin lomailemassa huvijahdilla Italiassa sijaitsevalla Ponzan saarella. Hän esitteli kuvaajille kansainvälisiä sormimerkkejä heidän nähdessään.

Rihannan suhdesoppaa on käsitelty viime aikoina runsaasti. On-off -poikaystävä Draken mukaan Rihannan itsetunto on kärsinyt vuonna 2009 tapahtuneessa välikohtauksessa, jossa Chris Brown pahoinpiteli hänet. Drake myöntää olevansa raivoissaan erostaan, mutta tottelee Rihannaa pienimmästäkin eleestä kuin koiranpentu. Drake toivoo, että voisi siirtyä elämässään eteenpäin – vaikka Rihanna onkin hänen unelmiensa nainen.