Ruskerusraidat kohdallaan! Batman olisi mielissään tästä näystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesä on jo taakse jäänyttä aikaa ja sen myötä myös rusketusrajat jäävät odottamaan ilmestymistään ensi vuoteen. Silti verkossa leviää edelleenkin hauskoja kuvia ihmisten auringonpolttamista ihoista. Nyt nähdään tarkoituksella rintakehään kärähtänyt Batman-logo.

Kiristävä ja punainen iho on kaikkea muuta kuin miellyttävän tuntuinen. Silti eräs mies on tarkoituksella tahtonut rintaansa ikuistettavan Batmanin logon. Auringon avustuksella saavutettu kuvio on huvittava, ja olisi mielenkiintoista tietää, miltä se näyttää punoituksen laannuttua.

Batmania kutsutaan apuun Lepakkomiehen oman logon avulla. Symbolista on muodostunut suosittu keltamusta kuvio, joka toistuu tätä nykyä useissa tuotteissa aina t-paidoista pinsseihin. Logo on muuttunut vuosien varrella melkoisesti nykyiseen muotoonsa, ja se täytti tänä vuonna 75 vuotta.