Tennishottis Caroline Wozniacki on melkoinen näky pelikentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalainen tennispelaaja Caroline Wozniacki tunnetaan urheilu-uransa lisäksi myös ulkonäöstään. Hänet on esimerkiksi rankattu Bleacher Report -lehdessä kymmenen seksikkäimmän naispuolisen tennistähden joukkoon ja nähty muun muassa näyttävissä bikinikuvissa.

Taannoin tanskalaisen JBS-alusvaatemerkin mainoskampanjassa poseerannut kaunotar on nyt ikuistettu New Yorkissa US Open -turnauksen pelikentällä, jossa alusvaatemallin kepeys on vaihtunut suorastaan raivokkaaksi.

22-vuotiaan Caroline Wozniackin puolalaissyntyiset vanhemmat ovat molemmat ammattiurheilijoita, ja isä toimii edelleen hänen valmentajanaan. Tennistähti seurusteli taannoin irlantilaisen golf-pelaajan Rory Mclloryn kanssa, kunnes suhde päättyi skandaalimaisissa merkeissä. Caroline Wozniacki on toiminut esimerkiksi Adidas-vaatemerkin mainoskasvona.

PÄIVITYS: Päivitetty suhdestatus Rory Mclloryyn ja isä valmentajaksi.