Menikö myöhään, Miley Cyrus? Poppari ei-niin-edustavassa kuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Miley Cyrus toi twerkkaus-termin viime vuonna koko maailman huulille. Nainen kertoi yllättäen jättävänsä takapuolitanssin historiaan, koska julkisuuteen on astunut hänen mukaansa paljon herkullisempia twerkkaajia. Poptähti tunnetaan myös vauhdikkaasta juhlimisestaan.

Taannoin Euroopan-kiertueella Miley Cyrus juhli railakkaasti aina, kun siihen tuli tilaisuus. Eilen hänet kuvattiin New Yorkin SoHossa, jossa hän oli saapumassa studiolle. Neitokainen ei näyttänyt olevan ihan parhaimmillaan, joten edellisen illan juhliminen oli mahdollisesti vaatinut veronsa.

Miley Cyrus vertasi taannoin twerkkaamista 1950-luvulla maailmaa villineen Elvis Presleyn suorittamaan lannetanssiin. Hänen mukaansa Elvis teki täsmälleen samaa kuin hän, vaikka ei pukeutunutkaan yhtä paljastaviin asuihin kuin villistä esiintymistyylistään tunnettu entinen Disneyn teinitähti.