Nainen yritti polttaa ex-miehensä talon – paistamalla pekonia!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jostain syystä naisväen edustajat muuttuvat ihmissuhdedraamojen myötä eläviksi hirviöiksi, ja heidän tempauksensa muistuttavat julman petoeläimen toimintaa. Raivoavat rouvat ovat vaarallisia ja he toteuttavat tunnepuuskissaan järjettömiä tekoja.

Nyt eräs nainen yritti polttaa ex-miehensä talon pekonin avulla. Ex-poikaystävälleen sydänjuuria myöten suuttunut nainen meni miehen asuntoon aikeenaan polttaa sen maan tasalle. Hän pani puilla lämmitettävään uuniin puoli kiloa rasvaista pekonia ja sytytti tulipesän ilmiliekkeihin. Hätäpuhelun johdosta tapahtumapaikalle rientäneet pelastusviranomaiset näkivät jo kaukaa etuovesta tuprunneen savun.

Yksikkö raivasi tiensä asunnon keittiöön ja huomasi uunin edustan olleen täynnä hehkuneita hiiliä, Mirror raportoi. Pekonit olivat poliisien mukaan karrelle palaneita ja savuavia. Tuhopolttoa yrittäneen naisen sukunimi saattoi olla enne, sillä hänen nimensä on Cameo Crispi. Sana crisp tarkoittaa englanniksi rapeaa.