Uskomaton näky! Suomalaismies kokosi LEGO-palikoita kaivinkoneella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka eräs suomalaismies nähtiin YouTube-videolla suorittamassa lähes mahdotonta tehtävää. Hän nimittäin avasi pullon kaivinkoneella. Nyt toinen suomalainen on pannut paremmaksi, sillä hän kokoaa LEGO-palikoita niin ikään kaivinkoneella.

YouTube
YouTube

Äkkipäätään moista tempausta voisi kuvitella käytännössä mahdottomaksi, mutta niinpä se vain onnistuu suomalaiselta tarkkakätiseltä mieheltä. Kaiken lisäksi kyseessä ei ole mikään leikkikaivuri, vaan 21 tonnia painava järkäle, johon on kiinnitetty suuri purkukoura.

Staran saamien tietojen mukaan samainen Virroilla toimivan yrityksen edustaja on lähdössä parin viikon päästä Caterpillar Operator’s Challengen EM-kisoihin Englantiin. Odotukset menestyksestä ovat tämän videon perusteella melkoiset. Kisassa ovat mukana Suomesta Juha-Pekka Perämäki ja Mikko Jokinen.