Gepardi leikattiin – koiraystävä odotti vieressä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet useista tapauksista, joissa kaksi täysin erirotuista eläintä ovat ystävystyneet erityisellä tavalla. Eräs tällaisista ystävyksistä ovat koira ja gepardi, jotka ovat eläinpuistossa erottamaton pari.

YouTube
YouTube

Heitä ei erotettu edes leikkaussalissa, kun gepardi operoitiin. Nuorella villieläimellä oli havaittu jalassa penikkatautia, joka jouduttiin korjaamaan leikkauksella. San Diegon eläintarhan safaripuistossa asuva Raina-koira ei suostunut jättämään Ruuxa-gepardia yksin edes leikkaussalissa, joten sille tehtiin oma peti lattialle.

Koira oli silminnähden huolissaan, kun se ei saanut nukutettua ystäväänsä hereille nuolemalla. Raina oli ystävänsä vieressä edelleen, kun tämä heräsi nukutuksesta. Leikkaus onnistui.