Teinitytöllä ”liian lyhyt” mekko – koulu pakotti pukeutumaan häpeäasuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet amerikkalaisista kouluista, joiden oppilaita on erotettu väliaikaisesti koulusta liian paljastavan pukeutumisen takia. Nyt otsikoihin nousee floridalainen Oakleaf High School -lukion oppilas, joka joutui noloon tilanteeseen pukukoodin rikkomisen takia.

YouTube
YouTube

15-vuotias Miranda Larkin oli mennyt kouluun liian lyhyessä mekossa. Sen sijaan, että neitokainen olisi lähetetty kotiin tai saanut varoituksen asiasta, joutui hän pukemaan päällensä neonkeltaisen t-paidan, jossa luki isoin kirjaimin: ”DRESS CODE VIOLATION”, eli pukukoodin sääntörikkomus. Jalkaansa tyttö sai punaiset urheiluhousut, jotka peittivät hänen paljaana olleet reitensä erittäin tehokkaasti.

Uuden vaatetuksen jälkeen koulun henkilökunta oletti tytön menevän tunnille, vaikka kaikki tiesi hänen joutuvan naurunalaiseksi. Opettajien mukaan puvun käyttämisen perimmäinen tarkoitus oli tytön nolaaminen, jotta hän ei enää sortuisi samaan virheeseen. Luonnollisesti Miranda soitti asiasta äidilleen, joka tuohtui koulun käyttämästä keinosta. Äiti teki asiasta mediakohun ja kanteli koulusta korkeammalle taholle, ABC News uutisoi.