Jymy-yllätys! U2-yhtyeen uutuuslevy ILMAISEKSI iTunes-käyttäjille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Apple on tänään julkistanut uusia tuotteitaan Yhdysvalloissa, ja tilaisuuden yllätysesiintyjänä nähtiin hetki sitten jättiyhtye U2. Esiintymisen jälkeen yhtye ja Apple paljastivat historian suurimman albumijulkaisun, jossa U2-yhtyeen uusi Songs of Innocence -albumi jaetaan ilmaiseksi jokaiselle iTunes-käyttäjälle.

Levy on pian vapaasti ladattavissa 500.000.000 iTunes-käyttäjälle 190 eri maassa.

U2-yhtyeeltä on odotettu uutta levyä jo pitkään, ja Bono vahvisti lyhyessä haastattelussa yhtyeen tehneen koko ajan musiikkia. Hänen mukaansa musiikkia on valmiina jo useiden levyjen verran, ja nyt yhtye pääsi julkaisemaan uutuuslevynsä poikkeuksellisen näyttävästi. Vastaavan kokoluokan tempausta ei ole koskaan aiemmin tehty.