Avicii perunut kaikki keikkansa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen elektronisen musiikin supertähti Avicii esiintyi kuluneena kesänä Helsingissä vuoden 2014 ainoalla Suomen keikallaan. Hän on tällä hetkellä yksi maailman menestyneimmistä musiikkitähdistä, mutta nyt hän on kuitenkin joutunut perumaan kaikki tulevat keikkansa.

Verkossa on liikkunut jo jonkin aikaa huhuja Aviciin huonontuneesta terveydentilasta, ja nyt asia on saanut vahvistuksen. Useiden lähteiden mukaan supertähti on perunut kaikki keikkansa terveysongelmiin vedoten. Avicii joutui perumaan maaliskuussa Miami Music Weekin keikan samasta syystä, ja nyt hän on päättänyt vetäytyä keikoilta määräämättömäksi ajaksi. Yksi suurimmista nyt perutuista keikoista on Tomorrow Worldin esiintyminen.

Aviciin nosti supertähdeksi Grammy-ehdokkaaksi päässyt Levels-hitti vuonna 2011. Se ja singlet Fade Into Darkness ja Silhouettes olivat vasta alkusoittoa viime vuonna julkaistulle True-debyyttialbumille, joka nousi yhdeksi vuoden menestyneimmistä levyistä ympäri maailmaa. Albumin ensimmäinen single Wake Me Up oli yksi vuoden 2013 myydyimmistä singleistä. Se myi pelkästään Yhdysvalloissa yli 3,6 miljoonaa kappaletta ja nousi listaykköseksi yli kahdessakymmenessä maassa.