Jymy-yllätys italialaisissa häissä – Beyonce ja Jay Z kuokkavieraina!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supertähdet Beyonce ja Jay Z kuuluvat julkkismaailman eliittiin. Vuodesta 2008 saakka naimisissa olleen parin on kuitenkin viimeaikoina huhuttu kärsivän avioliitto-ongelmista. Pariskunta on kuitenkin nähty lomailemassa yhdessä Italiassa kuluneena viikonloppuna.

Italian Portofinossa 6. syyskuuta häitään viettänyt pariskunta koki elämänsä yllätyksen, kun seudulla lomailleet Beyonce ja Jay Z saapuivat kuokkimaan juhliin. US Weekly -lehden mukaan kukkakuvioisiin bikineihin sonnustautunut laulajatar poseerasi morsiamen kanssa yhteiskuvissa. Julkkispariskunta oli Italiassa viettämässä Beyoncen syntymäpäiväjuhlia.

Beyonce listattiin äskettäin Forbesin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten listan kärkeen. Hän tienasi vuoden aikana 115 miljoonaa dollaria. Järisyttävä summa koostui loppuunmyydyistä keikoista, levymyynneistä ja ammatin tuomista eduista. Yllättäen Beyoncen aviomies räppärimoguli Jay Z tienasi vuoden aikana ”vain” 60 miljoonaa dollaria ja pääsi Forbesin listan kuudenneksi. Heillä on 2,5-vuotias Blue Ivy-tytär.