18-vuotias Kardashian riisui kaiken – poseeraa alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien perheen 18-vuotias Kendall Jenner on viime aikoina luonut uraa mallina. Neitokainen ilmoitti taannoin käyttävänsä taiteilijanimenään pelkkää etunimeään, ja niinpä tähti tunnetaan nykyään pelkästään Kendallina. Kendallin mukaan hänen taustoistaan on ollut malliuralle enemmän haittaa kuin hyötyä.

Nyt Kendall nähdään sosiaalisessa mediassa kahdessa varsin rohkeassa kuvassa. Kourtney Kardashianin Instagramissa jakamassa mustavalkoisessa otoksessa Kendall poseeraa täysin ilkosillaan. Neitokaisen itsensä julkaisemassa, alun perin Love-lehdessä nähdyssä kuvassa tähti puolestaan esiintyy yläosattomissa, kädessään savuke.

Sukunimen hylkääminen on luonnollista jatkumoa naisen toiminnalle. Taannoin Victoria’s Secretin listoille pääsystä haaveileva tähti paljasti aikovansa jättää Rikkaat Kardashianit -realityohjelman pois elämästään. Kendall Jenner on ikäistensä trendien suunnannäyttäjä. Hänet on nähty Agua Bendita -malliston keulakuvana.