Hengenvaarallisten hämähäkkien munia banaaneissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla on kerrottu kautta aikojen tarinoita hämähäkeistä ja käärmeistä, jotka ovat matkustaneet kauppojen hyllyille tuontihedelmien mukana. Osa inhottavista eläimistä on joidenkin tarinoiden mukaan kulkeutunut jopa asiakkaiden mukana heidän kotiinsa.

Brittiläinen perheenäiti Abby Woodgate oli tilannut ruokaostosten kanssa perheelleen banaaneja Essexissä sijaitsevasta Tesco-kaupasta. Tilauksen saavuttua hän luuli, että banaaneissa oli hometta. Pian rykelmä kuitenkin osoittautui pieniksi muniksi ja nainen soitti löydöksestä kauppaan. Sieltä lähetettiin paikalle tuholaistorjuja.

Munat osoittautuivat brasilianvaeltajahämähäkille, joka kuuluu maailman myrkyllisimpien hämähäkkien joukkoon. Laji elää trooppisessa Amerikassa. Laji on päässyt jopa Guinnessin ennätystenkirjaan vaarallisen puremansa takia maailman myrkyllisimpien eläinten joukkoon.

Koska nainen oli heittänyt banaanit munineen roskikseen, joutuivat tuholaistorjujat ottamaan roska-astian mukaansa. Takavarikkoon lähti varmuuden vuoksi myös perheen imuri, jolla nainen oli ilmeisesti imuroinut banaaneista varisseita munia, Mirror uutisoi.