46-vuotias näyttelijätär kuoli traagisesti – jäi pyörälenkillä puun alle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Molly Glynn on menehtynyt 46 vuotiaana. Hänet löydettiin viime viikonloppuna kuolleena jouduttuaan traagisen ja hyvin erikoisen onnettomuuden uhriksi pyörälenkillään Chicagossa, Yhdysvalloissa.

NBC-televisiokanavan Chicago Fire -televisiosarjasta tunnetuksi tullut Molly Glynn oli lähtenyt polkupyörälenkille erittäin tuulisessa säässä yhdessä aviomiehensä Joe Foustin kanssa. Lenkin aikana suurikokoinen puu kaatui juuri pariskunnan reitille ja Glynnin päälle, Chicago Tribune uutisoi.

Turmapaikalle hälytettiin heti ambulanssi, mutta Molly Glynn menehtyi saamiinsa vammoihin jo samana päivänä sairaalassa. Glynnillä oli turmahetkellä päässään pyöräilykypärä, joka ei kuitenkaan riittänyt pelastamaan hänen henkeään. Myös aviomies jäi puun alle, mutta hän selvisi hengissä ja toipuu vammoistaan. Pariskunnalla on kaksi teini-ikäistä lasta.