Nainen feikkasi paratiisimatkansa – photoshoppasi lomakuvat Facebookiin

Digi Matkailu · Stara.fi

Vanhassa kotimaisessa sketsissä pariskunta kertoo naapureille lähtevänsä viikoksi etelään, mutta rahojen puutteessa piilotteleekin viikon kotonaan. Nyt hollantilainen Zilla van den Born on tehnyt hieman samanlaisen tempauksen, mutta 2000-luvulle päivitettynä.

Zilla van den Born
Zilla van den Born
Zilla van den Born
Zilla van den Born

Zilla van den Born tekaisi kokonaisen paratiisimatkan, sillä hän photoshoppasi kaikki lomakuvansa sellaiseksi kuin olisi halunnut niiden olevan, mikäli olisi oikeasti ollut kyseisellä reissulla. Hän kuvankäsitteli itsensä Facebookissa julkaisemiensa rantakuvien lisäksi myös aivan muiden ihmisten bilekuviin ja ryhmäposeerauksiin. Sukelluskuva oli peräisin aivan toiselta reissulta ja temppelissä hän käväisi Hollannissa.

Ystävilleen ja perheelleen Zilla valehteli olevansa viisi viikkoa reppureissaamassa Aasiassa. Taideprojektin tarkoituksena oli korostaa totuutta rantakuvien taustalla, sillä todellisuudessa Zilla asui koko viisi viikkoa kotonaan. Kaiken lisäksi hän sisusti olohuoneensa kuin hotellihuoneen, joten hän kykeni soittamaan Skype-kuvapuheluita perheelleen.