Taylor Swift märässä paidassa lehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulajatar Taylor Swift lähti jo nuorella iällä tavoittelemaan uraa musiikkibisneksessä Hollywoodiin. 24-vuotias Taylor on noussut otsikoihin myös lukuisten julkkispoikaystäviensä ansiosta.

Viime aikoina neitokainen on kuitenkin ottanut rauhallisemmin miesrintamalla, ja keskittynyt uraansa. Taylor Swift tunnetaan useita pop-kollegoitaan huomattavasti kiltimmästä ulkoisesta imagosta, sillä kovin paljastavissa asuissa tähti ei ole yleensä esiintynyt.

taylorswift09092014

Nyt laulajatar nähdään kuitenkin uuden Rolling Stone -lehden kannessa seksikkäissä merkeissä. Swift poseeraa otoksessa viettelevän näköisenä rannalla märkään valkoiseen paitaan pukeutuneena.

Taylor Swift nousi juuluisuuteen pop- ja countrymusiikkia yhdistelevänä artistina, mutta uuden kappaleensa myötä artisti vaikuttaa jättäneen country-puolen pois musiikistaan. Tähden tuore Shake it Off -kappale ja sen musiikkivideo edustavat nimittäin varsin tyylipuhdasta nykyaikaista pop-musiikkia. Kappaleessa Taylor Swift intoutuu jopa räppäämään, ja lisäksi videolla nähdään twerkkausta.