Laura Birn tähdittää Hollywood-elokuvaa – pääosassa Liam Neeson

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen näyttelijätär Laura Birn tekee ensimmäisen roolinsa amerikkalaisessa elokuvassa perjantaina 19. syyskuuta ensi-iltaan saapuvassa Tanssi haudoilla -trillerissä. Birn nähdään elokuvassa sivuroolissa.

Liam Neeson näyttelee elokuvassa Matt Scrudderia, entistä newyorkilaista poliisia, joka työskentelee yksityisetsivänä lain harmaalla alueella ilman lupia tai lisenssejä. Koska yksinäisen suden leipä on tiukassa, Scrudder suostuu auttamaan heroiinin salakuljetuksella rikastunutta huumepomoa, joka haluaa kostaa vaimonsa siepanneille ja raa’asti surmanneille rikollisille.

Pian käy ilmi, että murhaajat eivät ole olleet asialla ensimmäistä, eivätkä todennäköisesti viimeistä kertaa. Oikean ja väärän rajat hämärtyvät, kun Scrudderilla on kiire jäljittää syylliset ennen kuin uusi viaton uhri kuolee heidän käsissään. Tanssi haudoilla perustuu Lawrence Blockin samannimiseen rikosromaaniin ja sen on ohjannut käsikirjoittaja Scott Frank.