Mies toisti naisten Tinder-kuvat – hervoton tulos verkkoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin valokuvaajasta, joka kutsuu itseään nimellä TINDographer. Hänen tehtävänään on ottaa ihmisistä niin näyttäviä profiilikuvia Tinderiin, että he saavat itselleen sänkyseuraa. Nyt eräs partasuinen mies on ryhtynyt kopioimaan profiilikuvia.

Australialainen Jarrod Allen tunnetaan nimellä Tindafella, sillä hän on tehnyt Tinderin profiilikuvista viihdettä. Mies kopioi naisten kuvia ja julkaisee niistä omat versionsa nettiin. Hänelle on sadellut huumoritempauksen vuoksi jopa kosintoja, joten 25-vuotiaan miehen kokeilu on enemmän kuin onnistunut.

Sydneyssä asuvan sähköasentajan kopiokuvia on jaettu tuhansittain ympäri internetiä. Mies sai hauskan ideansa tylsänä työpäivänä, kun hän kokeili osaako matkia naisten profiilikuvia. Kyllä osasi. Aluksi hän lähetti kopioita vain kavereilleen, mutta pani niitä myöhemmin myös Facebookiin. Nyt hänellä on 53.000 seuraajaa Instagramissa, ja suurin osa ottaa kuvat huumorilla.