Jättipeniksellä varustettu paholaispatsas ilmestyi kaupunkiin – alkuperä tuntematon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oklahomalaisten satanistien uutisoitiin alkuvuodesta suunnitelleen paholaista esittävää patsasta, jonka he halusivat esille osavaltion pääkaupunkiin. Nyt Kanadan Vancouveriin on ilmestynyt paholaista esittävä patsas – vaikka kukaan ei tiettävästi pyytänytkään sellaista kaupunkiin.

Klassista punaista paholaista esittävä patsas ilmestyi Itä-Vancouveriin maanantain ja tiistain välisenä yönä. Kukaan ei tiedä, kuka patsaan on tehnyt tai asettanut paikoilleen. Vielä hämmentävän tapauksesta tekee se, että paholainen on varsin hyvin varusteltu. Patsaalla on nimittäin jättiläismäinen erektiossa oleva penis.

Viranomaiset poistivat patsaan, sillä ilmeisesti kukaan kaupungin puisto-osastosta ei myöntänyt tilanneensa paholaista esittävää veistosta Vancouveriin. Poistamispäätökseen liittynee myös se, etteivät kaikki todennäköisesti ilahdu isoon punaiseen penikseen törmäämisestä julkisella paikalla – olipa kyse sitten paholaisesta tai ei.