Uskomaton muodonmuutos – pyöreästä pojasta tuli säkenöivä kaunotar

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Thaimaassa vierailleet tietävät, että kauniilla säärillä varustettujen minihameneitokaisten helmojen alta saattaa löytyä miehen sukupuolielimet. Nyt kuitenkin valokeilaan nouseva henkilö on kokenut elämässään niin hurjan muodonmuutoksen pojasta naiseksi, että sitä on suorastaan vaikea uskoa todeksi.

Vielä aiemmin hän oli pullukka ja ruskettunut thaimaalainen poika. Nyt laihdutuskuurin, kirurginveitsen ja meikin avulla hänestä on kuoriutunut näyttävä ja söpö teinityttö. Hän on vaihtanut sukupuoltaan niin onnistuneesti, ettei naista pysty tunnistamaan samaksi pojaksi enää koskaan.

Muodonmuutoksen läpikäyneestä naisesta on julkaistu kuvia sekä Aasian Twitter-sivusto Weiboon että Facebookiin. Hän on myös ladannut YouTubeen videoitaan. Hänen kuvansa ällistyttävät parhaillaan kaikkia netinkäyttäjiä ympäri maailmaa. Kauneusleikkausten prinsessa asuu Bangkokissa.