Taylor Swift ja Katy Perry ilmiriidoissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkisuuden henkilöt ajautuvat toisinaan toistensa kanssa ilmiriitoihin, ja sosiaalisen median aikakaudella monet tähtien välisistä sanallisista tappeluista käydään Twitterissä. Nyt kahden suositun naisartistin, Katy Perryn ja Taylor Swiftin, välien kerrotaan rikkoutuneen julkisesti.

Taylor Swift paljasti Rolling Stone -lehden haastattelussa hänen uuden levynsä Bad Blood -kappaleen olevan omistettu toiselle tunnetulle naistähdelle. Poptähden mukaan hän ja nimeämätön naisartisti ovat verivihollisia. Swiftin mukaan kyseinen vihollinen on yrittänyt sabotoida hänen uraansa.

Paljastus sai tietenkin internet-käyttäjät spekuloimaan, kuka Taylor Swiftin vihan kohteena oleva tähti on. Idolator-sivuston mukaan nokkelat Twitter-etsivät päättelivät lopulta artistin olevan Katy Perry. Osa Katyn Prismatic-kiertueen taustatanssijoista nimittäin työskenteli aikaisemmin Taylor Swiftille, ja ilmeisesti viimeksi mainittu ei ollut innoissaan heidän lähdettyä toisen poptähden leiriin.

Lopulta Katy Perry lopetti spekulaation Twitter-viestillään. Myöskään Katy ei maininnut nimiä, mutta puhui selvästi Taylor Swiftiin viitatessaan Mean Girls -elokuvan kaksinaamaiseen ja ilkeämieliseen Regina George -hahmoon.

– Varokaa lampaiden vaatteisiin pukeutunutta Regina Georgea, Katy Perry twiittasi.

Taylor Swift paljasti Rolling Stonen haastattelussa uuden albuminsa sisältävän myös Style-nimisen kappaleen. Laulun uskotaan viittaavan laulajattaren ex-poikaystävään, One Direction -poikabändin Harry Stylesiin.