Isoisoisä hääti kotoaan KOLME aseistettua ryöstäjää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ajoittain julkisuuteen tulee videoita, joissa rikolliset ovat valinneet väärän uhrin ja saavat ansionsa mukaan instant justice -tyylisesti. Nyt Britannian Ketteringissä asuva isoisoisä Andrew Adamson on kohdannut kolme aseistettua ryöstäjää saapuessaan vaimonsa kanssa kotiin.

YouTube
YouTube

Valvontakameran videolta nähdään miten kolme nuorta miestä murtautuu Adamsonien asuntoon. Pian murtomiesten jälkeen paikalle saapuvat kuitenkin asukkaat, jotka huomaavat pian jotain olevan vialla. Aseelliseksi ryöstöksi rikosnimike muuttui, kun murtovarkaat ottivat yhteen smokkiasuisen 59-vuotiaan isännän kanssa ja pahoinpitelivät häntä muun muassa murtoraudoilla.

Vastarinta ei kuitenkaan auttanut, sillä Adamson sai häädettyä nuoret nopeasti asunnostaan ja videon perusteella lähes ilman saalista. Varkaiden matkaan lähti kuitenkin 650 puntaa käteistä rahaa. Daily Mailin mukaan isoisoisä sai haavaansa seitsemän tikkiä, mutta voi muuten hyvin.