Maitland Ward niukoissa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Maitland Ward on tullut suomalaisille tutuksi sekä Kauniit ja rohkeat että Isojen poikien leikit -televisiosarjoista. Neitokainen ei ole vielä tehnyt lopullista läpimurtoa Hollywood-tähtien A-sarjaan, mutta työskentelee kuitenkin aktiivisesti.

Nyt Maitland Ward on kuvattu niukoissa bikineissä, kun hän oli nautiskelemassa auringosta Marina Del Rey Beachilla Kaliforniassa. Näyttelijätär poseerasi auliisti paparazzin kameralle.

37-vuotias Maitland Ward on amerikkalainen näyttelijätär, joka teki 1990-luvulla läpimurtonsa televisiossa Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa Jessica Forresterin roolissa. Sittemmin hän näytteli pääroolia Isojen poikien leikit -suosikkisarjassa. Muissa rooleissa hänet on nähty muun muassa sarjoissa Koti kuntoon ja Hoidon tarpeessa.