Murtovaras nukahti makuuhuoneeseen – omistaja otti kuvan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti yleensä ihmiskunnan vähä-älyisintä osaa, ja siksi he sortuvatkin usein todella amatöörimäisiin virheisiin työssään. Nyt Yhdysvaltojen Floridasta kantautuu tieto tapauksesta, joka on aivan omaa luokkaansa. Murtomies oli nimittäin nukahtanut murtokohteensa makuuhuoneen sängylle.

Splash
Splash

Asunnon omistaja sattui tulemaan paikalle samaan aikaan kun murtovaras veteli vielä sikeitä perheen sängyllä. Hänen aikeistaan ei jäänyt epäselvyyttä, sillä vieressä oli kassiin pakattuna perheen korut ja arvoesineet. Perhe herätti miehen ja sai pidettyä hänet aloillaan poliisin tuloon saakka, joten nyt mies on poliisin hellässä huomassa. Ennen kiinniottoa rikollisesta otettiin kuitenkin oheinen valokuva.