Facebookin ominaisuudella yllättäviä seuraamuksia – tässä parhaita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimmassa yhteisöpalvelussa, Facebookissa, on jo yli 1,3 miljardia ihmistä. Palvelun statuspäivityksissä on eräänä ominaisuutena merkitä muita ihmisiä mukaan omaan päivitykseensä. Tämä ominaisuus on viime aikoina aiheuttanut hauskoja hetkiä legendaariselle hiphop-tähti Grandmaster Flashille.

Facebook
Facebook

Maailman ensimmäisen hiphop-hitin aikoinaan tehnyt Grandmaster Flash on usein ensimmäinen Facebookin ehdottama valinta, kun päivityksen tekijä kirjoittaa sanaa ”grandma”, eli isoäiti. Monet ihmiset eivät huomaa ehdotusta, vaan hyväksyvät sen vahingossa osaksi viestiään.

Näin ollen Grandmaster Flash päätyy usein osaksi melko erikoisia päivityksiä ja viestejä. Nyt Grandmaster Flash on alkanut kerätä hauskimpia viestejä omaan verkossa julkaisemaansa kuvagalleriaan. Tässä niistä muutamia.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook