Mullistava uutuus pizzalaatikoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pizza-alalla ei ole tapahtunut kovinkaan suuria mullistuksia ja tuotekehitystä vuosikymmeniin, sillä muutokset ovat keskittyneet lähinnä muotoon liittyviin lankkupizzoihin ja calzoneihin sekä täytteisiin liittyviin uusiin pizzamakuihin. Nyt vuorossa on kuitenkin uutuus pizzalaatikoissa.

YouTube
YouTube

Pizzalaatikot ovat olleet muuttumattomia vuosikymmenten ajan, mutta nyt amerikkalainen yritys on kehittänyt uudenlaisen luontoystävällisen GreenBox-pizzalaatikon. Luontoystävällisen siksi, että sitä voi käyttää aikaisempia tehokkaammin sekä pizzojen annostelussa että säilyttämisessä. Luonnollisesti tuote on tehty täysin kierrätysmateriaaleista.

PÄIVITYS: Toimitukselle selvisi vasta artikkelin kirjoittamisen jälkeen, että Suomessa Kotipizza käyttää jo lähes samanlaisia laatikoita. Pitäisi ilmeisesti ottaa usemmin pizza mukaan…