Stop The Press! Pulmuset-sarjalle suunnitellaan jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pulmuset, eli Married… with Children, oli vuosina 1987-1997 tuotettu amerikkalainen tilannekomediasarja. Bundyjen perheestä kertova, Christina Applegaten, Ed O’Neillin, Katey Sagalin ja David Faustinon tähdittämä sarja muistetaan eritysesti tuon ajan muita televisiokomedioita roisimmasta huumorista.

Nyt Pulmuset-sarjan uutisoidaan saavan mahdollisesti jatkoa. E! Online -sivuston mukaan Sony Pictures Television -yhtiö suunnittelee uutta sarjaa jonka pääosassa olisi Bundyjen perheen nuorin jäsen, David Faustinon esittämä Bud Bundy. Vielä on epäselvää, tultaisiinko sarjassa näkemään myös muita Pulmuset-tähtiä.

Pulmusisten perheen isää, Al Bundya, esittänyt Ed O’Neill näyttelee nykyään ABC-kanavan suositussa Modern Family -sarjassa. Peggy Bundya näytellyt Katey Sagal on puolestaan tullut monille sittemmin tutuksi esimerkiksi Sons of Anarchy ja Futurama-sarjoista, ja Kelly-tyttärenä muistettava Christina Applegate on nähty muun muassa Will Ferrellin tähdittämissä Anchorman-komediaelokuvissa.