Suomalaisia DJ-tähtiä Batteryn talliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset DJ-tähdet HeavyWeight DJs, Orkidea ja Rico Tubbs tulevat osaksi Battery-perhettä, johon ovat aiemmin kuuluneet muun muassa Nightwish ja Apocalyptica -yhtyeet. Nyt Battery palaa juurilleen elektroniseen musiikkiin.

DJ-tähdet julkaisevat syyskuussa ensimmäisen yhteisen singlensä, joka on ladattavissa rajatun ajan Batteryn verkkosivuilta. Batteryn rooli on toimia mahdollistajana ja tukijana näiden suomalaisten nimien uran rakentamisessa niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Orkidea ystävineen alkoi järjestää laittomia rave-sessioita hylätyissä taloissa Helsingissä 90-luvun alussa. Orkidean mieleenpainuvin esitys on ollut toimia DJ:nä Jean-Paul Gaultierille ja Helena Christensenille berliiniläisellä Kit Kat –fetissiklubilla. Orkidea on lämmitellyt myös Chemical Brothersia, Deadmau5ia, Rihannaa ja Kelisiä.

HeavyWeight DJs on kokoelma esiintyjiä ja EDM-taiteilijoita. Heidän läpimurtohittinsä Come Alive saanut mukavasti radiosoittoa suomalaisilla radioasemilla. Tamperelainen Rico Tubbs on ollut kiertueella muun muassa Deadmau5in ja Fatboy Slimin kanssa. Tubbsin julkaistua Gangsters ja Hip Rave Anthem –biisit Cheap Thrills –levymerkillä.