Juliannen asu tarjosi kurkistusaukon etumukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailman Casanovan, Leonardo DiCaprion, uutisoitiin taannoin pokanneen vasta sinkkuuntuneen Julianne Houghin Coachella-festivaaleilla. Julkkikset nähtiin musiikkijuhlan tiimellyksessä toistensa käsivarsilla lemmekkäissä tunnelmissa. Sittemmin romanssista ei ole kuultu.

Eilen Julianne vieraili Extra-ohjelman kuvauksissa Hollwoodin Universal Studioilla. Hänen asuvalintansa nousi vierailun pääosaan, sillä sen pikanttina lisänä nähtiin pieni aukko etumuksen kohdalla. Sekä yleisö että paparazzit innostuivat näkemästään selvästi.

24-vuotiaalla Julianne Houghilla on ollut ennenkin silmää itseään vanhemmille miehille. Neito deittaili juontaja 38-vuotiasta Ryan Seacrestia melkein kolmen vuoden ajan. Huhut parin erosta levisivät mediaan keväällä ja Seacrest vahvisti ne maaliskuussa.