Marianne Kallio avautui rankasta menneisyydestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viidakon tähtösten taannoisella tuotantokaudella nähtiin nopea poistuminen leiristä, kun povipommi Marianne Kallio luovutti kisassa muutamien tuntien jälkeen. Sittemmin Marianne paljasti Staralle, että syynä oli joukkuekavereiden kiusaaminen ja fyysisen terveyden oireilu.

Nyt Marianne on aloittanut kirjoittamisen BlogBook-blogisivustolla, jossa hän avautuu rankasta menneisyydestään sekä koulukiusaamisen kohteena että parisuhteissaan.

– Koulukiusatuksi tuleminen on niistä itseasiassa toisiksi pisin helvetti. Paljon pahoja sanoja, tekoja ja tunteita. Koulujen vaihtoa, eristetyksi tulemista, yksin olemista. Olo etten kelpaa kenellekkään tai mihinkään. Elämäni nuorena oli erilaisia pelkotiloja, masennusta, ahdistuskohtauksia, paniikkikohtauksia. Jotka myöhemmin johtivat itsetuhoisuuteen ja syömishäiriöön, Marianne Kallio kirjoittaa uudessa blogissaan.

Sittemmin Mariannen elämä on muuttunut parempaan suuntaan.

– Elämääni on kuulunut myös erittäin vaikeita parisuhteita, joista olen ajautunut väärään seuraan. Se johtuu elämästä, jota koin melkeimpä koko nuoren ikäni. Olin tottunut, että huonosti kohtelu on okei. En tiennyt millainen on turvallinen parisuhde, mutta nyt olen onnellinen. Parisuhde, jossa olen rakastettu ja tunnen oloni turvalliseksi. Se kuuluu parisuhteeseen.

Lue koko kirjoitus tästä.