Myleene Klass karisti raskauskilot grammalleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hear’Say-tyttöbändistä maineeseen noussut poptähti Myleene Klass on tuttu näky Iso-Britannian keltaisesta lehdistöstä. Ex-poppari on nähty laulu-uransa lisäksi myös televisioruudussa, kuten Loose Women -sarjassa. Lisäksi hän on suunnitellut omaa alusvaatemallistoaan Littlewoods-vaatemerkille.

Nyt Myleene on kuvattu nauttimassa lomastaan Ibizalla yhdessä tyttäriensä Avan ja Heron kanssa. Samalla vahvistui, että kaunotar on saanut karistettua raskauskilonsa grammalleen, sillä hänen bikinivartalonsa oli yhtä upea kuin ennen raskauksia.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Hän erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista, minkä jälkeen uusi rakkaus on antanut odottaa itseään.