57-vuotias Hollywood-tähti pokasi 18-vuotiaan teinitytön – 10 vuotta nuorempi kuin oma poika

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Melanie Griffithin entinen mies Steve Bauer on 57-vuotias näyttelijä, jonka ura on jäänyt valtayleisölle verrattain tuntemattomaksi. Hänet muistetaan ehkäpä parhaiten roolistaan vuonna 1983 ilmestyneessä Scarface – arpinaama -elokuvassa. Nyt mies pääsi otsikoihin rakkauden vuoksi.

Splash
Splash
Splash
Splash

Steven Bauer seurustelee nimittäin 18-vuotiaan teinityttö Lyda Loudonin kanssa. Vaikka suhde on laillinen, tekee asiasta entistäkin oudomman se, että Steven Bauerin ja Melanie Griffithin yhteinen Alexander-poika on 28-vuotias. Toisin sanoen tyttöystävä on miehen lasta 10 vuotta nuorempi. Hollywoodissa kaikki on mahdollista, Huffington Post muistuttaa.

Pariskunta on ollut virallisesti yhdessä heinäkuusta saakka, ja neitokaisen Gina Gentry -äiti on hyväksynyt suhteen. Äidin mukaan tytär olisi voinut ajautua elämässään paljon pahempaankin kuin rakkauden täyttämään liittoon, jossa on suuri ikäero. Kyseessä ei ole ainoa amerikkalaispariskunta, jonka ikäero aiheuttaa kohua mediassa. Myös povipommi Courtney Stoddenin ja hänen aviomiehensä Doug Hutchinconin liitto puhuttaa, sillä heillä on ikäeroa 34 vuotta.