Teeskenteli suihinottoa Jeesus-patsaalta – vankila uhkasi teinipoikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joissakin puutarhoissa seisoo punalakkisia tonttuja, jotka tervehtivät sekä talon asukkaita että vieraita punaposkisina ja pullukoina. Osa ihmisistä ei voi sietää puutarhatonttuja, eikä muitakaan pihamaille sijoitettavia patsaita. Uskonnollisen Love in the Name of Christ -ryhmän kokouspaikan pihalla on puolestaan teemansa mukainen Jeesus-patsas.

Instagram
Instagram

Keskellä pihaa näkyvällä paikalla oleva patsas houkutteli paikallisen teinin luokseen pelleilemään. 14-vuotias poika otti paitansa pois ja asettui polvillaan olevan hahmon eteen asentoon, mikä näytti kuin Jeesus antaisi shortsiasuiselle pojalle suuseksiä. Tilanne ikuistettiin myös valokuvaan, joka keräsi suuresti huomiota sosiaalisessa mediassa.

Valitettavasti huumoripläjäys kantautui myös patsaan omistaneen kirkon väen silmiin. Pennsylvanialainen ryhmä ei järkytyksestään huolimatta nostanut syytteitä teiniä vastaan – tällä kertaa. Teinillä oli tuuria matkassa, sillä pahimmassa tapauksessa poikaa olisi voinut uhata kahden vuoden vankeusrangaistus hävyttömästä teostaan, Huffington Post selvittää.