Jennifer Lopez rohkeassa asussa punaisella matolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinotähti Jennifer Lopez erosi taannoin tanssija Casper Smartista, joka petti häntä transsukupuolisten mallien kanssa. JLo on tästäkin huolimatta tehnyt näyttävää paluuta julkisuuteen, ja taannoin hänen uutisoitiin julkaisevan yhteiskappaleen räppäri Iggy Azalean kanssa.

Jennifer Lopez osallistui äskettäin useiden muiden tähtien tavoin New Yorkissa järjestettyyn Fashion Rocks -tapahtumaan. Vaikka punaisella matolla nähtiin toinen toistaan näyttävämpiä ilmestyksiä, oli Jennifer Lopez epäilemättä silti yksi illan puhutuimmista tähdistä. Latinotähti loisti tapahtumassa paljastavassa mustassa mekossa.

45-vuotias Jennifer Lopez on lähtöisin New Yorkin Bronxista. Hän aloitti uransa tunnettujen artistien ja yhtyeiden taustatanssijana. Jennifer on ollut kihloissa näyttelijä Ben Affleckin kanssa ja seurustellut räppäri Sean ”Diddy” Combsin kanssa.