Kanye West sai sairauskohtauksen – kiidätettiin sairaalaan juuri ennen keikkaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin GQ-palkintogaalassa Vuoden nainen -tittelin saanut realitytähti Kim Kardashian keräsi runsaasti katseita punaisella matolla astellessaan paljastavan asunsa vuoksi. Myös Kimin aviomies Kanye West oli ilmeisen ylpeä vaimonsa saavutuksesta päästä miestenlehden suosikiksi.

Nyt on paljastunut, että Kanye West kiidätettiin viime keskiviikkona Australiassa sairaalaan vain muutama tunti ennen kuin miehen oli määrä esiintyä Melbournessa. Woman’s Day -lehden mukaan räppäri toimitettiin Richmondissa sijaitsevaan sairaalaan magneettikuvauksiin noin kello kahden aikaan iltapäivällä.

Silminnäkijöiden mukaan Kanye West tuotiin paikalle osittain kasvot peitettynä. Lääkärit pelkäsivät artistin saaneen sairaskohtauksen. E! Online -sivuston mukaan kyseessä oli kuitenkin vain varotoimenpide, sillä räppärin kerrotaan kärsineen pahasta migreenistä.

Kanye West selvisi sairaalareissusta ilmeisesti pelkällä säikähdyksellä. Vain muutamaa tuntia myöhemmin hän esiintyi Australian Melbournessa suunnitelmien mukaisesti. Sairaalareissun aiheuttama säikähdys kuitenkin herkisti miestä sen verran, että hän kehotti yleisöä muistamaan rakkaitaan.

– Jos rakastat jotain tänä iltana, pidä hänestä tiukasti kiinni. Jos et koskaan kerro jollekin rakastavasi häntä, tee se nyt, Kanye herkisteli lavalla.