Pokemon-fani leikki hengellään – kiipesi Valkoisen talon aidan yli

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japani-animaation ovet maailmalle avannut Pokemon-sarja on täynnä toinen toistaan hauskempia hahmoja. Ikimuistoisin Pokemon-olento on kuitenkin keltainen maskotti nimeltään Pikachu. Oravaa muistuttava lemmikki on yksi Pokemon-sarjan eniten kaupallistetuimmista hahmoista.

Yhdysvaltain presidentin virka-asunnossa, eli Valkoisessa talossa, kohdattin äskettäin vaaratilanne, kun alueelle pääsi tunkeilija. Talon aidan yli hypännyt mies oli pukeutunut Pikachu-lippalakkiin ja paitaan. Miehen kädessä roikkui Pikachu-pehmolelu.

Valkoisen talon vartijat taltuttivat miehen nopeasti aseilla ja koirilla uhaten. He panivat tunkeilijan maahan ja käsirautoihin. Miehen motivaatiota ei tiedetä, mutta hän saanee tempauksestaan tuntuvan rangaistuksen. Mies saa kuitenkin olla tyytyväinen selvittyään rikoksestaan hengissä.