Isku vyön alle! Ellen DeGeneres käytti hyväkseen Channing Tatumin pelkoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisnäyttelijä ja miljoonien naisten päiväunien kohde Channing Tatum tunnetaan toimintarooleistaan, ja onpa mies nähty myös strippaamassa valkokankaalla Magic Mike -elokuvassa. Mies vaikuttaa siis melko rohkealta näyttelijältä, joka ei vähästä säpsähdä.

Nyt Channing Tatum on kuitenkin paljastanut suurimman pelkonsa. Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa vieraillut tähti kertoi pelkäävänsä posliininukkeja. Paljastus osoittautui virheeksi, sillä Ellen alkoi kiusaamaan näyttelijää studioon tuoduilla nukeilla. Tatumin puolustukseksi täytyy todeta, että posliininuket ovat varsin karmivan näköisiä.

34-vuotias Channing Tatum nousi suuren yleisön tietoisuuteen Step Up ja G.I. Joe: The Rise of Cobra -elokuvien kautta. Parhaillaan mies tähdittää valkokankailla 22 Jump Street -toimintakomediaa. Miehen ura Hollywoodissa ei rajoitu pelkästään näyttelemiseen, sillä hän on työskennellyt myös tuottajana, mallina ja tanssijana.