Jurassic Park -ohjaaja osoitti kunniaa edesmenneelle näyttelijäveteraanille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakastettu näyttelijä Richard Attenborough menehtyi taannoin 90-vuotiaana. Attenborough muistetaan monista suosituista elokuvista ja hänet palkittiin vuonna 1983 Oscar-palkinnolla. Yksi tunnetuimmista oli hänen roolinsa John Hammondina Jurassic Park -elokuvassa vuonna 1993.

Jurassic Park saa jatkoa vuonna 2015 Jurassic World -elokuvan muodossa. Nyt tulevan elokuvan ohjaaja Colin Trevorrow on osoittanut kunniaa Richard Attenboroughia kohtaan uuden elokuvan kuvauaksista otetun Twitter-kuvan muodossa. Kuvassa nähdään Richard Attenboroughin Jurassic Park -roolihahmoa, John Hammondia esittävä patsas.

Näyttelemisen lisäksi Richard Attenboroug tunnettiin menestyksekkäänä ohjaajana, tuottajana ja viihdetaiteilijana. Vuonna 1942 uransa aloittaneelle Attenboroughille Oscar-palkinnon toi Gandhi-elokuvan ohjaaminen ja tuottaminen. Richard Attenborough’n pikkuveli on maailmankuulu luonto-ohjelmien veteraani Sir David Attenborough.