Kendall Jenner antoi Kim Kardashianille porttikiellon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashian-Jennerin perheen 18-vuotias kauniskasvoinen mallityttö Kendall hylkäsi äskettäin sukunimensä. Sitä ennen hän ilmoitti, että aikoo jättää tosi-tv -uransa Rikkaat Kardashianit televisiosarjassa. Teoilla hän yrittää päästä eroon turhan julkkiksen statuksestaan.

Kendall Jenner on avoimesti kertonut, että hän haluaa keskittyä mallina työskentelemiseen. Nyt hän on sanonut isosiskolleen Kim Kardashianille, että hän ei ole tervetullut pikkusiskonsa tähdittämiin muotinäytöksiin. The Cut -lehden mukaan vanhempi Kardashian saa kutsun kaikkiin näytöksiin, mutta hän varmistaa joka kerta pikkusiskoltaan, voiko hän tulla yleisöön. Kendall vastaa aina kieltävästi.

– Tahdon huippumuodin pariin. Haluan, että minut otetaan vakavasti, Kendall intti haastattelussa.

Taannoin Kendall väitti, että hänen täytyy nähdä muita enemmän vaivaa saavuttakseen samanlaista uskottavuutta kuin tuntemattomien perheiden kauniit jälkeläiset. Kendall Jenner on ikäistensä trendien suunnannäyttäjä. Hänet on nähty muun muassa Agua Bendita -malliston keulakuvana, ja hän haaveilee uraa Victoria’s Secretin enkelinä.