YouTube-tähti Markoboy87 sai oman kännykkäpelin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituimpien suomalaisten YouTube-julkaisijoiden joukkoon lukeutuu Markoboy87, joka tunnetaan muun muassa hauskoista ja suorapuheisista juomatesteistään, joita mies julkaisee YouTubessa. Stara kertoi äskettäin miehelle nettiaktiivien toimesta kerätystä lahjapaketista.

Google Play
Google Play

Nyt Tubecon 2014 -tapahtumassa Yleisön suosikki -äänestyksen voittanut Markoboy87 on saanut uuden kunnianosoituksen, kun hänen kunniakseen on julkaistu Android-älypuhelimille Flappyboy87-niminen kännykkäpeli. Peli sai heti suuren suosion, sillä se nousi Google Play -pelikaupan Top 10 -listalle.

Verkossa kerätyillä lahjoitusrahoilla suosikkivideoiden tekijälle ostettiin viime viikolla PlayStation 4 -pelikonsoli ja -kamera tarvikkeineen, viisi peliä sekä Sonyn 48-tuumainen LED-televisio. Myös miehen Topi-kissa sai 50 euron lahjakortin lemmikkikauppaan. Verkkosivuston ylläpitäjä lähti itse toimittamaan lahjapakettia Helsingistä Poriin.