Orava puolusti kuollutta kaveriaan – urotyö tallentui sivullisen videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisille elämänkumppanin yllättävä poismeno on aina traaginen tilanne, ja vainajan muistoa halutaan luonnollisesti kunnioittaa parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt eräs sivullisen kuvaama video on osoittanut, että eläinmaailmassa on olemassa samanlaisia tuntemuksia.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään ilmeisesti auton alle jäänyt kuollut orava, joka makaa elottomana kadulla. Linnut ovat paikallistaneet menehtyneen ja aikovat päästä siitä osingoille herkuttelun muodossa. Sitten kuvaan astelee kuitenkin oravan ystävä, joka on lintujen aikeista hieman eri mieltä. Kaveri nimittäin puolustaa ystävänsä maallisia jäännöksiä sankarillisesti lintujen iskuilta.

Video on alunperin julkaistu jo vuonna 2010, mutta nyt amerikkalainen viraalisivusto noteerasi sen, ja sen ansiosta video leviää parhaillaan sosiaalisissa medioissa nopeasti. Vaikka video onkin vanha, on siinä nähtävä tarina universaali ja aina ajankohtainen.