Paris Hilton maksoi koiranpennusta 13 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hiltonille on kasvanut rikkaan liikemiessukunsa kannustamana taitava bisnesvaisto. Taannoin tähden uutisoitiin tekevän nykyisellä DJ-urallaan huikeita summia rahaa. Nyt Paris on käyttänyt sievoisen summan tuota rahaa uuden lemmikin ostamiseen.

Paris Hilton hankki nimittäin chihuahua-koiriensa seuraksi uuden lemmikin, josta hän pulitti uskomattomat 13.000 euroa, eli lähes 10.000 euroa. Pienen ja söpön pomeranian-koiran hinta on ihmetyttänyt ihmisiä kovasti sosiaalisessa mediassa. Ibizan Amnesia-yökerhossa levyjä soittaneen Parisin neljän illan keikkapalkkio oli taannoin noin kaksi miljoonaa dollaria, joten keikkaliksoilla hän saa ostaa vielä muutaman nelijalkaisen.

Paris Hilton on musiikkiuransa lisäksi näytellyt pieniä rooleja elokuvissa, kuten Zoolander ja Vannomatta Paris! Tähti muistetaan myös siitä, että hän esiintyi Leidit landella -realitysarjassa yhdessä Nicole Richien kanssa. Ohjelma oli menestys maailmanlaajuisesti. Hän erosi hiljattain suomalaissukuisesta mallista River Viiperistä.