WTC:n raunoista löytynyt hääkuva löysi viimein omistajansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime viikolla tuli kuluneeksi 13 vuotta kaikkien aikojen pahimmasta Yhdysvaltoja kohdanneesta terrori-iskusta. 11. syyskuuta 2001 kaksi Al Qaida -terroristijärjestön edustajien kaappaamaa lentokonetta törmäsi New Yorkin WTC-torneihin, jolloin nämä romahtivat vaatien tuhansia ihmishenkiä.

Facebook
Facebook

Elizabeth Stringer Keefe löysi turma-alueen raunioilta valokuvan, jossa poseeraa onnellisen näköinen hääseurue. Hän on löydöksensä jälkeen yrittänyt selvittää kuvassa olevien henkilöiden tietoja ja sitä, ovatko he mahdollisesti hengissä iskun jäljiltä. Tänä vuonna hän twiittasi, että hän aikoo etsiä kuvalle omistajaa niin kauan kuin tarvitsee.

Yllättäen Fred Mahe otti naiseen yhteyttä. Hän sanoi, että kuva on hänen ja kaikki siinä olevat henkilöt ovat hengissä. Myös kuvassa näkyvä morsiuspari voi hyvin ja he asuvat Kaliforniassa kaukana New Yorkista. Kuva oli ollut onnettomuushetkellä WTC-rakennusten kakkostornissa 77. kerroksessa miehen työpöydällä. Sosiaalisen median voima yllätti myös Keefen, jonka twiittiä jaettiin muutamassa päivässä yli 80.000 kertaa.