Eva Longoria pitkästä aikaa rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -sarjasta tunnettu latinotähti Eva Longoria on seurustellut useaan otteeseen itseään nuorempien miesten kanssa. 39-vuotias nainen erosi viime vuonna toyboystaan Ernesto Arguellosta, ja nykyisin hänen kainalossaan viihtyy Jose Antonio Baston.

Baston ja Eva ovat parhaillaan viettämässä rentouttavaa lomaa Miamissa, jossa Eva kuvattiin eilen bikineissä. Hän on viettänyt viime kuukausina hiljaiseloa julkisuudesta.

Eva Longoria on ainoa nainen, joka on päässyt Maximin kuumimpien naisten listan kärkeen kahdesti. Hän oli kärkisijoilla vuosina 2005 ja 2006. Hän on myös seksikkyyskisan vanhin voittaja. Longoria on paljastanut haastatteluissaan erään seikan, josta monet yllättyvät naisen tavatessaan. Monikaan ei tiedä, että Longoria on todellisuudessa koti-ihminen, eikä välttämättä viihdy pakkelit kasvoillaan normaalioloissa. Eva Longoria valittiin Maxim-miestenlehden Vuoden 2014 naiseksi.